Hei, mitt navn er Tina!

Jeg er en grafisk designer og portrettfotograf med en lidenskap for å hjelpe bedrifter med å skille seg ut, gripe målgruppens oppmerksomhet og formidle sine budskap på en sterk og minneverdig måte.

  • Instagram konto
  • Pinterest konto
Portrett av Tina Bergersen

Min bakgrunn

Siden jeg var liten har jeg elsket å tegne og å lage nye ting, noe som kom tydelig frem på skolen hvor jeg gjorde det best i de kreative fagene. Som 15-åring kjøpte jeg mitt første speilreflekskamera og tegnebrett, og lærte meg selv å bruke Photoshop til å redigere bilder og å tegne digitalt.

Når jeg var ferdig med medier og kommunikasjon på videregående bestemte jeg meg for å fordype meg videre i foto, noe som førte til ett år på folkehøyskole og to år på Norsk Fotofagskole i Trondheim. Da jeg var ferdig med å studere startet jeg opp min egen bedrift som portrettfotograf.

Etter flere år som fotograf følte jeg at det var noe som manglet. Jeg savnet å kunne bruke flere av mine kreative ferdigheter, og syntes at markedsføring og det å designe eget materiell og nettside var noe av det beste ved det å drive egen bedrift. Så når pandemien brøt ut i 2020 tok jeg valget om å hoppe på en bachelorgrad i markedsføringsledelse og å lære meg grafisk design på fritiden.

Jeg er glad for de valgene jeg har tatt og har endelig funnet min retning hvor jeg kan kombinere alle mine interesser og ferdigheter på en strategisk og kreativ måte. Mitt fokus ligger nå på å hjelpe små og store bedrifter med å styrke sin visuelle profil gjennom design og profesjonelle portretter.

Portrett av Tina Bergersen og Kodak

Utdannelse

Medier og kommunikasjon - Åssiden VGS
Fotostudiet - Danvik folkehøyskole
Fagfoto - Norsk Fotofagskole
Bachelor i markedsføringsledelse - BI