Fotografering

Ønsker du å gi din bedrift et ansikt, forsterke din profesjonelle tilstedeværelse eller formidle din unike historie gjennom bilder? Da kan jeg hjelpe deg!

Jeg tilbyr skreddersydde fotograferinger innen bedriftsportretter, headshots og personlig branding. Velg mellom fotografering utendørs eller innendørs i deres arbeidsmiljø. Jeg har også portabelt studioutstyr som gjør det mulig å rigge opp et lite studio hos dere dersom det er ønskelig.

Headshots

Headshots er portretter hvor hovedfokuset ligger på ansiktstrekk og -uttrykk, her er bakgrunnen ofte enkel og har et tettere utsnitt. Et profesjonelt headshot hjelper deg med å gi et godt første inntrykk og bidrar til å bygge troverdighet og signaliserer profesjonalitet.

Passer perfekt til bruk på CV, Linkedin og andre nettverksplattformer.

Fra kr 1500,- eks mva.

Ta kontakt for tilbud

Bedriftsportrett

Bedriftsportretter har ofte et bredere utsnitt enn headshots og er mer rettet mot å fange personens karakter, personlighet og eventuelle omgivelser. Slike portretter gir et profesjonelt uttrykk som gir ett innblikk i den menneskelige siden av din bedrift noe som bidrar til å bygge tillit.

Passer perfekt til bedrifter som ønsker mer dynamiske portretter og / eller ønsker portretter av seg selv i eget arbeidsmiljø.

Fra kr 1900,- eks mva.

Ta kontakt for tilbud

Personlig branding

Personlig branding er en større type fotografering som inkluderer et bredere spekter av bilder enn headshots og bedriftsportretter. En slik fotografering kan omfatte en rekke ulike type bilder, alt fra headshots til mer avslappede, hverdagslige bilder eller situasjonsbestemte bilder som viser personen i ulike roller, omgivelser og aktiviteter. Fotograferingen tilpasses spesifikt til deg, din personlighet og hvordan du ønsker å bli fremstilt.

Passer perfekt til gründere, kreative fagfolk og ledere som ønsker å bygge en personlig tilknytning til sitt publikum.

Fra kr 2500,- eks mva.
Ta kontakt for tilbud

Hva er inkludert i en fotografering?

  • Planleggings- / veiledningssamtale i forkant av fotograferingen
  • Mulighet for klesskift underveis
  • Profesjonell redigering av bildene
  • Ett høyoppløselig bilde levert i farger og sort-hvitt*
  • Visnings-/bestillingstime i etterkant av fotograferingen

Valget mellom fotografering innendørs/utendørs på location eller hos dere.

*Ekstra bilder kan kjøpes mot ett tillegg.

Hva slags antrekk bør jeg velge?

Det kommer helt an på din personlighet, bransje og hvor bildene skal brukes. Vanligvis vil det enkleste være det beste. Husk det er du som skal være i fokus! Jeg anbefaler å ta med flere antrekk, da det vil være mulig å skifte underveis. Minimum ett lyst og ett mørkt antrekk. Da vil du få en god variasjon i bildene å velge mellom.

Inspirasjonstips: Ta en titt på profilbilder på Linkedin - hva slags type antrekk bruker andre i din industri?

Har du ett studio?

Nei, men jeg har portabelt studioutstyr som gjør det mulig å rigge opp ett studio innendørs hos dere dersom det skulle være ønskelig.

Fotograferer du for større bedrifter?

Ja, det gjør jeg! Pris avhenger av flere faktorer:

  • Antall fotograferingtimer /- dager
  • Antall ansatte
  • Antall bilder
  • Reisevei
  • Om det er ønskelig med opprigg av studio
Ta kontakt for et skreddersydd pristilbud!
Fant du ikke svar på det du lurte på? Ta kontakt!