Fotografering

Bedriftsportrett, personlig branding og headshots

Ønsker du å gi din bedrift et ansikt, forsterke din profesjonelle tilstedeværelse eller formidle din unike historie gjennom bilder? Da kan jeg hjelpe deg!

Jeg tilbyr skreddersydde fotograferinger innen bedriftsportretter, headshots og personlig branding. Velg mellom fotografering utendørs eller innendørs i deres arbeidsmiljø. Jeg har også portabelt studioutstyr som gjør det mulig å rigge opp et lite studio hos dere dersom det er ønskelig.
Ta kontakt for tilbud

Headshots

Headshots er portretter hvor hovedfokuset ligger på ansiktstrekk og -uttrykk, her er bakgrunnen ofte enkel og har et tettere utsnitt. Et profesjonelt headshot hjelper deg med å gi et godt første inntrykk og bidrar til å bygge troverdighet og signaliserer profesjonalitet.

Passer perfekt til bruk på CV, Linkedin og andre nettverksplattformer.

Bedriftsportrett

Bedriftsportretter har ofte et bredere utsnitt enn headshots og er mer rettet mot å fange personens karakter, personlighet og eventuelle omgivelser.   Slike portretter gir et profesjonelt uttrykk som gir ett innblikk i den menneskelige siden av din bedrift noe som bidrar til å bygge tillit.

Passer perfekt til bedrifter som ønsker mer dynamiske portretter og / eller ønsker portretter av seg selv i eget arbeidsmiljø.

Personlig branding

Personlig branding er en større type fotografering som inkluderer et bredere spekter av bilder enn headshots og bedriftsportretter. En slik fotografering kan omfatte en rekke ulike type bilder, alt fra headshots til mer avslappede, hverdagslige bilder eller situasjonsbestemte bilder som viser personen i ulike roller, omgivelser og aktiviteter.
Fotograferingen tilpasses spesifikt til deg, din personlighet og hvordan du ønsker å bli fremstilt.

Passer perfekt til gründere, kreative fagfolk og ledere som ønsker å bygge en personlig tilknytning til sitt publikum.