Barn- og familiefotografering

Kr 1500,-

Gravid  |  Barn  |  Søsken  |  Familie

Hva er inkludert i fotograferingsprisen?

  • Planleggings- / veiledningssamtale i forkant av fotograferingen
  • Fotografering i en time
  • Mulighet for klesskift underveis
  • Profesjonell redigering av bildene
  • Visnings- / bestillingstime i etterkant av fotograferingen
Bilder er ikke inkludert i fotograferingen og vil komme i tillegg. For bildepakker se lenger ned på siden.
Book din fotografering i dag!
Mor og datter i studioFar og datter i studioPortrett av baby i studioPortrett av søstre i studio

Prosessen - Hvordan fungerer det?

1 - Veiledningssamtale

Før fotograferingen snakker vi nærmere om dine ønsker, forberedelser og planlegger sammen en fotografering som passer perfekt til deg. Du vil få tips og råd om antrekk og du vil få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

2 - Fotografering

Under fotograferingen vil du få veiledning i hvordan du kan stå og sitte for at bildene skal bli best mulig. Det vil være mulig å skifte antrekk underveis og vi vil variere på bakgrunn og lys slik at du får et godt utvalg med bilder å velge mellom.

3 - Etterbehandling

Etter fotograferingen sorterer jeg igjennom bildene og velger ut de beste bildene fra fotograferingen. Disse blir så lett redigert og gjort klare for visnings- / bestillingstimen.

4 - Bestillingstime

Ca 2 - 3 uker etter fotograferingen har vi en bestillingstime.  Her vil du få se bildene dine for første gang. Det er i løpet av denne timen du vil få muligheten til å velge ut hvilke bilder du ønsker å bestille.

5 - Klargjøring

Etter du har valgt ut hvilke bilder du vil ha, vil bildene gå igjennom en siste finpuss og eventuelle avtalte endringer vil bli gjort. Bildene vil så bli klargjort for levering.

6 - Levering

Bildene leveres når siste faktura er betalt og blir levert via et digitalt webgalleri. Hvert bilde leveres i høy oppløsning i sort-hvitt og i farger, uten vannmerke.
Portrett av mor og datterGravidportrett i studioPortrett av familie i studio
Portrett utendørs med blomster

Bildepakker

Høyoppløselige digitale bildefiler
  • Ett bilde - 1500 kr
  • 5 bilder - 5500 kr
  • 10 bilder - 7500 kr
  • 20 bilder - 9000 kr
  • Alle bildene fra visningsgalleriet - 12 000 kr
Hvert bilde leveres i høy oppløsning i både farger og sort-hvitt uten vannmerke. Du vil i tillegg få mindre bildefiler som er egnet til bruk på nett og i sosiale medier. Bildene leveres via et digital nedlastbart webgalleri.
Book din fotografering i dag!
Mor og datter i studio med rosa bakgrunnPortrett av mann med liten hund i studioPortrett av to søstre i studio
Portrett av gutt i studioPortrett av jente med rosa bakgrunn

Vanlige spørsmål

Fant du ikke svar på det du lurte på? Send meg en melding!

Har du et fotostudio?

Nei, men det er den store drømmen! Jeg har derimot portabelt studioutstyr som kan rigges opp innendørs hos dere dersom det er ønskelig og plassen tillater det.

Hva slags antrekk bør vi velge?

Det kommer helt an på deres personlighet, ønsker og hvor bildene skal brukes. Vanligvis vil det enkleste være det beste. Husk det er dere som skal være i fokus! Jeg anbefaler å ta med flere antrekk, da det vil være mulig å skifte underveis. Minimum ett lyst og ett mørkt antrekk. Da vil dere få en god variasjon i bildene å velge mellom.

Om du ønsker å lese mer om dette, så har jeg skrevet et blogginlegg med 10 tips til hvordan du kan velge riktig antrekk til din fotografering.  

Ved fotografering av flere personer er det som regel fint å fargekoordinere antrekkene for å skape et helhetlig utseende.

Er det noe spesielt vi burde ha med?

Før fotograferingen så sender jeg dere en digital velkomstguide som inneholder alt dere trenger av informasjon. Utover dette, så er dere hjertelig velkommen til å ta med det dere ønsker å inkludere i bildene.

Kan vi ta med kjæledyr på fotograferingen?

Ja, selvfølgelig! Dette avtales når du booker fotograferingen.