Portrettfotografering i Studio - Julie

Rett før jul hadde jeg gleden av å fotografere Julie fra Ambition models. En utrolig herlig og ikke minst talentfull jente. Hun kom til meg fordi hun trengte flere bilder til sin portefølje. 
Hun var et naturtalent foran kameraet, hun visste akkurat hvordan hun skulle posere og forholde seg i forhold til studiolyset. Jeg er vant med å veilede, gi tips og råd under en fotografering, men i dette tilfelle var det nesten bare å knipse i vei. Noe som var utrolig morsomt. 

Read More
Portrettfotografering - Ellen Sofie, Ambition models

For en liten stund tilbake hadde jeg gleden av å fotografere denne jenta her, Ellen Sofie fra Ambition Models. 

Read More
Behind the scenes - Martine R

Her kommer behind the scenes videoen fra fotograferingen min med Martine R. Hun kom til meg fordi hun ønsket bilder som hun kunne bruke til promotering og på sosiale medier.

Read More
Visningstime i studioet

Jeg elsker visningstimer.  En visningstime er når du kommer tilbake til studioet for å se bildene vi tok for første gang.

Read More
Hvordan forberede seg til en portrettfotografering?

Når du skal bli fotografert, er det mye du kan gjøre selv for å forberede deg. Det er spesielt fem områder du burde tenke på: Ansikt, hår, hender, hud og klær.  

Read More
Aurora - Bymagasinet Ålesund

Jeg var så heldig å fikk to av bildene jeg tok av Aurora på Union Scene publisert i Bymagasinet til Ålesund for en liten stund tilbake. Fikk magasinet tilsendt i posten for noen dager siden. Utrolig kult å se bildene printet i et fysisk magasin. 
Om du ønsker å lese saken, klikk her. (side 54-57.)

Read More
Portrett på Location - Union Brygge, Drammen

Her er mine favorittbilder fra fotograferingen jeg hadde med moteblogger Jean Stani Lolo og personlig trener Patrick Bifuko, på Union Brygge i Drammen.
 

Read More
Portrett i studio - Konger og Keisere

Her er noen av mine favoritter fra fotograferingen med gutta fra bandet Konger og Keisere. 
Jeg hadde det utrolig morsomt med disse tre herlige karene i studio. 
 

Read More