Blogg

Nye håndmalte bakgrunner i studio


En av mine drømmer er å eie minst en fotobakgrunn malt av Sarah Oliphant fra Oliphant Studio i New York. Hun er kjent for å ha malt bakgrunner som har blitt brukt av flere av verdens mest kjente magasiner som blant annet Vouge, Vanity Fair og Harper´s Bazaar. Bakgrunnene blir også brukt av fotografer som blant annet Annie Leibovitz, Sue Bryce og Felix Kunze (som er tre av mine favorittfotografer). Siden jeg ikke har muligheten til å investere i en Oliphant bakgrunn for øyeblikket, bestemte jeg meg for å male fotobakgrunnene mine selv. Etter mye prøving og feiling sitter jeg nå igjen med fire som jeg er fornøyd med. En lysegrå, en lyserosa, en beige/gul og en mørkegrå. Disse er nå tilgjengelige for bruk i studioet.Drammen, Norge  

mail @ tinabergersen.com

@ 2021 Tina Bergersen Photography

Org nr: 814 962 202 MVA

  • Facebook
  • Instagram