Portrettfotografering - Ellen Sofie, Ambition models

For en liten stund tilbake hadde jeg gleden av å fotografere denne jenta her, Ellen Sofie fra Ambition Models. 

Read More
Behind the scenes - Martine R

Her kommer behind the scenes videoen fra fotograferingen min med Martine R. Hun kom til meg fordi hun ønsket bilder som hun kunne bruke til promotering og på sosiale medier.

Read More
Visningstime i studioet

Jeg elsker visningstimer.  En visningstime er når du kommer tilbake til studioet for å se bildene vi tok for første gang.

Read More
Hvordan forberede seg til en portrettfotografering?

Når du skal bli fotografert, er det mye du kan gjøre selv for å forberede deg. Det er spesielt fem områder du burde tenke på: Ansikt, hår, hender, hud og klær.  

Read More
Aurora - Bymagasinet Ålesund

Jeg var så heldig å fikk to av bildene jeg tok av Aurora på Union Scene publisert i Bymagasinet til Ålesund for en liten stund tilbake. Fikk magasinet tilsendt i posten for noen dager siden. Utrolig kult å se bildene printet i et fysisk magasin. 
Om du ønsker å lese saken, klikk her. (side 54-57.)

Read More
Portrett på Location - Union Brygge, Drammen

Her er mine favorittbilder fra fotograferingen jeg hadde med moteblogger Jean Stani Lolo og personlig trener Patrick Bifuko, på Union Brygge i Drammen.
 

Read More
Portrett i studio - Konger og Keisere

Her er noen av mine favoritter fra fotograferingen med gutta fra bandet Konger og Keisere. 
Jeg hadde det utrolig morsomt med disse tre herlige karene i studio. 
 

Read More
Portrett på location - Bethine Elizabeth

Her kan dere se mine favoritter fra fotograferingen jeg hadde med Bethine Elizabeth, som også er en fotograf fra Drammensområdet. Bethine og jeg slo oss sammen for å jakte etter nye locations i nærområdet. Vi kjørte fra Konnerud, mot Sande og Svelvik og tilbake igjen. Mine favorittlocations var helt klart der vi tok bildene over. Som var et lite stykke utenfor Sande. 
 

Read More
Behind the scenes - Konger og Keisere

Her er en liten behind the scenes video fra fotograferingen jeg hadde med lokalbandet Konger og Keisere. Bandet består av Fredrik Simensen (Bass/Vokal), Ola G. Støkket (Gitar/Vokal) og Christopher Haugan (Trommer). 

Read More